Hopp til hovedinnhold

Rapport over tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger er en rapport hvor du finner oversikt over hva brukerne har sendt inn i feltet "Fant du det du lette etter?". Dette er anonyme tilbakemeldinger, og de skal i utgangspunktet ikke besvares, men de må overvåkes og behandles.

Via modulen Feedback kan brukerne melde inn sin tilbakemelding om innholdet på sida tilfredsstilte de forventningene de hadde. eller om de har oppdaget noe ved innholdet som er feil.

Tilbakemeldingene samles i en rapport som du finner i den svarte toppmenyen øverst på sida når du har logget inn: Rapporter > Egendefinerte rapporter > Tilbakemeldinger.

Slik behandler du tilbakemeldinger

Søk på ditt navn for å finne sider som du er ansvarlig for, og vurder om innspillende er aktuelle for sida.

  • Står det "Ja" under Svar, har de funnet det de lette etter.
  • Står det "Nei" under Svar, har de ikke funnet det de lette etter. Du bør se på om innspillet er relevant for sida eller en annen side, og om det er lurt å vise tydeligere til hvor man kan finne den aktuelle informasjonen.

En del av innspillene er ikke relevante, eller de kan være så uklare at du ikke kan ta stilling til dem.

Skjermbilde

Sensitiv informasjon

Om du trenger å slette sensitiv informasjon, må du redigerer innholdet og evt fjerne det som er personsensitivt. Om det bare er spam, kan du slette hele linja. Dette gjør du til høyre under "Rediger" og "Slett".

Marker som ferdig behandlet (ja)

Når du har tatt stilling til en tilbakemelding, må du markere den og velge "Marker tilbakemeldingen som behandlet" under Handlinger. Klikk på "Bruk på valgte elementer" for å lagre endringene.

Neste gang du sjekker tilbakemeldingene, kan du velge "Ikke sant" under "Behandlet" i søkelinja, så får du opp bare de du ikke har markert som ferdig behandlet. De vil stå med "Nei" under kolonnen "Behandlet" intil du markerer som ferdig.

Skjermbilde